Menu nl

Fietsbijstand voor wie een Gezin Select polis heeft lopen bij Baloise. Helemaal gratis!

Binnenkort is het weer lente en gaan de temperaturen de hoogte in. Ideaal weer om de fiets aan onder het stof te halen en fietstochtjes te gaan maken. Ook wielertoeristen zullen er massaal op uittrekken.

Maar wat als het fout gaat? U krijgt pech onderweg en heeft hulp nodig? Of u krijgt een ongeval met de fiets… Baloise Insurance wil die zorgen opvangen met de gloednieuwe fietsbijstand. Helemaal gratis in de polis Gezin Select.

Wanneer krijgt u fietsbijstand?

Bent u een doorwinterde fietser ? Of neemt u enkel occasioneel of in uw vrije tijd de fiets? Dan kan u altijd rekenen op de hulp van Baloise Assistance bij:

  • pech of een ongeval met de fiets;
  • vandalisme aan of (poging tot) diefstal van de fiets.

Baloise Assistance stuurt dan een pechverhelper. Krijgt die de fiets niet rijklaar binnen het uur? Dan brengt Baloise Assistance de fiets naar een hersteller en u kan samen met uw bagage naar uw bestemming.

Met welke fiets krijgt uw klant fietsbijstand?

Fietsen zijn er in alle maten en uitvoeringen. Heeft u problemen met een van deze fietsen:

  • elke fiets met 2 of 3 wielen zonder motor, voor maximaal 2 personen;
  • elke fiets met een elektrische hulpmotor die geen ondersteuning meer biedt vanaf 45 km/uur of meer en die niet autonoom kan rijden;
  • een bakfiets, een aangekoppelde aanhangwagen of aanhangfiets.

Dan kan u altijd beroep doen Baloise Assistance. Voor u en uw gezin

Niet alleen uzelf, maar ook zijn gezinsleden zijn beschermd. Want met de fietsbijstand in Gezin Select wil Baloise Insurance het hele gezin ontzorgen. Daarom verzekeren we deze gezinsleden:

  • de verzekeringnemer en samenwonende partner;
  • de kinderen van de verzekeringnemer en samenwonende partner die inwonen;
  • de ouders van de verzekeringnemer en samenwonende partner die inwonen.

Heeft u interesse in deze gratis optie, we bezorgen u graag de vernieuwde Baloise Assistance-kaartje. Zo heeft hij het telefoonnummer op zak in noodgevallen.

Meer weten?

U leest er alles over in onze Algemene Voorwaarden. Liever een beknopte samenvatting? Onze productfiche of ons overzicht ‘Gezin Select’ helpen u op weg. Surf naar de rubriek “download documenten” .

 

 Reageren is niet (meer) mogelijk.